GTA V

Meer... Xbox 360 Games Meer... Meer... Xbox 360

Beschikbaarheid: Niet op voorraad


Voorraad status:

Reserveer dit product

Normale prijs: € 29,99

Dump prijs: € 25,85

GTA V Extra Info

In GTA V, de allernieuwste telg van ontwikkelaar R...

GTA V

GTA V Meer afbeeldingen

Productbeschrijving

Details

In GTA V, de allernieuwste telg van ontwikkelaar Rockstar binnen de baanbrekende Grand Theft Auto reeks, mag je volledig vrij het prachtige Los Santos verkennen. Deze immense landmassa (qua oppervlakte groter dan de spelgebieden uit GTA IV, GTA: San Andreas én Red Dead Redemption samen), compleet met bergen, stranden en stedelijke omgevingen is het schouwtoneel waarin drie hoofdpersonages trachten te overleven. Michael, een veertigjarige ex-crimineel, tracht als vader van twee kinderen én echtgenoot van een koopzieke vrouw brood op de plank te brengen. Trevor, een drugverslaafde die vroeger nog als militair piloot door het leven ging woont nu in een caravan in het midden van de woestijn. Ook hij tracht zijn hoofd boven water te houden in het onvergeeflijke Los Santos. En dan is er nog Franklin, een twintiger werkzaam bij een autoverkoper die simpelweg foute vrienden heeft en hulp krijgt van Michael om terug op het rechte pad te geraken. Drie compleet uiteenlopende protagonisten met één grote gemeenschappelijke interesse: geld. Compleet nieuw binnen de GTA-reeks is dat je in de huid van alledrie de hoofdpersonages kan kruipen. Aan de hand van een uniek systeem kun je nagenoeg onmiddellijk wisselen tussen de verschillende protagonisten op het moment dat jij daar zin in hebt. Ook tijdens missies waaraan de drie personages tegelijk deelnemen kan je deze mogelijkheid optimaal benutten. Laat Franklin bijvoorbeeld de frontale aanvallen inzetten tijdens een bankoverval, terwijl Trevor vanuit een helikopter uitkijkt voor aanstormende politieagenten en Michael op de loer ligt met een sniper rifle. Zelf beschrijft ontwikkelaar Rockstar de game het liefst als een dappere nieuwe kijk op het open-world genre, mission-based gameplay én online multiplayer
Productdetails

Productdetails

Product Naam GTA V
Releasedatum 17 sep. 2013
Systeem Xbox 360
Soort Product Games
Genre Action
Label (Alt-tag) Rockstar
Barcode 5026555258104
Taal verpakking NL
Taal product NL
Bestel nu en bespaar op GTA V voor de Xbox 360
Bespaar op GTA V voor de Xbox 360

Direct geld besparen

Bestel nu goedkoop GTA V. Dezelfde originele en hoge kwaliteit van het spel zoals in de speciaalzaak, alleen met de beste prijs.

Pre-order nu veilig  GTA V voor de Xbox 360

Veilig pre-orderen

Je pre-orders zijn veilig bij ons. Bestel je 3 dagen voor release dan kunnen we altijd je bestelling op de post doen voor levering op de releasedatum.

Betrouwbaar, snel en simpel GTA V voor de Xbox 360 bestellen en kopen

Betrouwbaar, snel en goedkoop

GTA V valt onder onze 100% aflevergarantie. We zorgen ervoor dat je GTA V op tijd ontvangt zoals beloofd.

Bestel / Koop nu GTA V voor de Xbox 360 en speel morgen

Nu bestellen = morgen spelen

Geen leuke game in huis? Bestel voor 16:00 en speel morgen GTA V. Betaal veilig met iDEAL, Creditcard of Afterpay. Veel gameplezier morgen!